به گزارش دلفین، «عباس سقزچی» مدیر مجتمع صنعتی پرورش شترمرغ خلیج فارس قشم گفت: این کار با سرمایه اولیه یک میلیارد تومان در سال ۸۲ راه اندازی و در سال ۸۷ به علت مشکلات مالی تعطیل شد.
عباس سَقِزچی افزود: این مزرعه در سال ۹۷ با سرمایه ۵۰۰ میلیون تومان دوباره راه اندازی شد.
وی گفت: پیش بینی میشود تا پایان سال ۱۰ تن گوشت شتر مرغ تولید و روانه بازار شود.
وی گفت: کار این مزرعه با هفت قطعه شترمرغ آغاز شد، و در حال حاضر به ۲۹ قطعه شترمرغ به صورت خانواده و ۱۲۳ قطعه جوجه افزایش یافته است.
مدیر مجتمع صنعتی پرورش شترمرغ خلیج فارس قشم گفت: در این مزرعه برای ۳۰ نفر اشتغال زایی شده است.
سقزچی افزود: ایجاد کشتارگاه با مُهر حلال، صادرات محصولات این مجموعه به عمان و امارات و ایفای نقش در بازار جهانی از اهداف این طرح بوده که با حل مشکلات پیش رو و دریافت تسهیلات، دست یافتنی است.
وی گفت: گوشت این حیوان کاملا بدون کلسترول و سرشار از امگا ۳ و دارای طبع گرم است.
شترمرغ حیوانی است که دراصلاح ژنتیکی نشده و کاملا ارگانیک پرورش و تولید میشود.
- نویسنده : 1007
Saturday, 14 December , 2024