مدیرکل دامپزشکی هرمزگان مطرح کرد؛

تعطیلی کشتارگاه شهرداری در صورت رعایت نکردن الزامات بهداشتی

  پرینت
تعطیلی کشتارگاه شهرداری در صورت رعایت نکردن الزامات بهداشتی
شناسه خبر : 111 | تاریخ انتشار : 11 جولای 2018 - 13:10 | 161 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: اگر کشتارگاه شهرداری بندرعباس نتواند الزامات را رعایت کند اجازه‌ی ادامه‌ی فعالیت را نخواهد داشت.

به گزارش دلفین، محمد جانباز با تأکید بر رعایت نکات بهداشتی از سوی کشتارگاه‌ها اظهار داشت: نیاز گوشت شهر بندرعباس از طریق کشتارگاه صنعتی هرمز دام قلعه قاضی و برخی استان‌های هم‌جوار تأمین می‌شود و همگی دارای مهر و برچسب دامپزشکی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه کشتارگاه شهرداری بندرعباس اجازه‌ی کشتار برای سطح شهر را ندارد، افزود: این کشتارگاه تنها کشتارهای شخصی را انجام می‌دهد و به دلیل نداشتن استاندارهای لازم مدت دو سال است که اجازه‌ی کشتار برای تأمین گوشت قصابی‌های را ندارد.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان با بیان اینکه عرضه‌ی گوشت بدون برچسب و مهر دامپزشکی در قصابی‌ها ممنوع و قاچاق محسوب می‌شود و در صورت مشاهده با متخلف برخورد قضایی خواهد شد، از مردم خواست: در صورت مشاهده‌ی چنین مواردی مراتب را به اداره‌ی دامپزشکی گزارش کنند.

جانباز با اشاره به مصوبات ستاد ساماندهی کشتارگاه‌های هرمزگان، افزود: کشتارگاه شهرداری بندرعباس فاقد زنجیره سرما است و بااینکه در این کشتارگاه تنها کشتارهای شخصی انجام می‌شود؛ لازم است که این محل به تجهیزات سردخانه‌ای مجهز شود که در این مورد مکاتبات لازم با دستگاه‌های ذی‌ربط و شهرداری بندرعباس انجام‌شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه شهرداری بندرعباس عنوان کرده که درصدد واگذاری این کشتارگاه به بخش خصوصی است، ادامه داد: این کشتارگاه اگر نتواند الزامات را رعایت کند اجازه‌ی ادامه‌ی فعالیت را نخواهد داشت.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: کشتارهایی که در کشتارگاه صنعتی هرمز دام قلعه قاضی انجام می‌شود به شکل مکانیزه و کاملاً بهداشتی است؛ لاشه‌ها پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در زنجیره‌ سرد این کشتارگاه قرار می‌گیرد و سپس در سطح شهر توزیع می‌شود.

وی افزود: در صورت نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال ویروس تب کریمه‌ کنگو از بین می‌رود.

جانباز با اشاره به اینکه کنه‌ها عامل شیوع تب کریمه‌ کنگو هستند افزود: با شروع فصل گرم سال امکان بروز این بیماری بیشتر است ازاین‌رو لازم است شهروندان از گوشت‌های بهداشتی و دارای مهر دامپزشکی استفاده کنند.

این مقام مسئول گفت: به دلیل نقل و انتقالات غیربهداشتی گوشت که اکثراً از سیستان و بلوچستان و شرق ایران انجام می‌شود امکان بروز این بیماری در سایر نقاط کشور نیز وجود دارد و تنها مختص به منطقه‌ای خاص نیست ازاین‌رو حمل دام باید با مجوز دامپزشکی و رعایت استانداردهای لازم باشد.

 وی در پایان افزود: از طریف مکاتبات هماهنگی‌های لازم با دریابانی و نیروی انتظامی صورت پذیرفته و در صورت توقیف محموله‌ی غیرمجاز دام، جهت قرنطینه و کشتار بهداشتی به اداره‌ی دامپزشکی تحویل داده می‌شود.

به گزارش دلفین، تب کریمه‌کنگو (CCHF) یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است؛ که از طریق گزش کنه یا تماس با خون، ترشحات و لاشه دام و انسان آلوده منتقل می شود.

  • نویسنده : 102
برچسب ها
نوشته های مشابه
شماره بیست و ششم نشریه دلفین منتشر شد
شعر، الهام یا ماشین تخیل و تکنیک
حجاب آری، اجباری نه
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.