خطر سوءتغذیه در هرمزگان به حدی جدی است که عبداللهی از شنیده شدن آژیر کاهش امنیت غذایی در استان خبر داده و گفته است: وضعیت چند استان کم برخوردار کشور ازجمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی و خوزستان به لحاظ امنیت غذایی نامطلوب‌تر است.

به گزارش دلفین، در بیان علمی سوءتغذیه به وضعیتی گفته می‌شود که رژیم غذایی فرد، مواد مغذی کافی نداشته باشد یا تعادل مناسب مواد مغذی را برای سلامتی مطلوب فراهم نکند و این شاخص یکی از شاخص‌های مهم سنجش شدت فقر و فلاکت در یک منطقه است.
برای پی بردن به وضعیت هرمزگان بهتر است به اطلاعاتی که «زهرا عبداللهی» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخیراً منتشر کرده، دقت کنیم تا بیش‌ازپیش به قهقرا رفتن هرمزگان و سرمایه‌هایش نمود عینی یابد.
خطر سوءتغذیه در هرمزگان به حدی جدی است که عبداللهی از شنیده شدن آژیر کاهش امنیت غذایی در استان خبر داده و گفته است: وضعیت چند استان کم برخوردار کشور ازجمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی و خوزستان به لحاظ امنیت غذایی نامطلوب‌تر است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر این نگرانی وجود دارد که با توجه به خشک‌سالی و وضعیت اقتصادی، شرایط در استان‌های کم برخوردار بدتر و ناامنی غذایی بیشتر شود.
اگرچه مسئولان همواره از ارائه‌ی آمار دقیق در این رابطه طفره رفته‌اند اما بر اساس اظهارات «احمد پایان» معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان هرمزگان چند ماه پیش از آغاز شیوع کرونا، تنها هفت هزار و ۸۱۵ کودک مبتلا به سوءتغذیه از سوی این نهاد شناسایی شده‌اند که مطمئناً این آمار پس از شیوع کرونا و افزایش نرخ تورم و بیکاری بسیار وخیم‌تر شده است و مسئولان مربوطه هر چه سریع‌تر باید برای این معضل راه‌حل‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت خود را ارائه دهند.

گزارش اختصاصی: پدرام مجیدی

این مطلب در نشریه دلفین منتشر شده است

  • نویسنده : 1007