به گزارش دلفین و به نقل از اقتصاد آنلاین، «مصطفی رجبی مشهدی» افزود: پس از مشخص شدن این تعرفه، فعالان استخراج ارزهای دیجیتال میتوانند به صورت رسمی برق مورد نیاز خود را اعلام کرده تا برای آنها تأمین شود.
وی اضافه کرد: استخراج ارزهای دیجیتال کاری انرژیبر است و انرژی زیادی در دو بخش استخراج ارز و سیستمهای سرمایشی مصرف میشود.
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه برای تولید رمز ارزها یا ارزهای دیجیتال و برای تولید هر بیت کوین نیاز به ۷۲ کیلو وات ساعت برق است، ادامه داد: این میزان معادل مصرف یک واحد مسکونی که مصرفی متعارف ۳۰۰ کیلوات ساعت در تهران دارد در طول ۲۴ سال است.
رجبی مشهدی با بیان اینکه اعلام افزایش و یا کاهش میزان مصرف برق امری مقایسهای است، گفت: با به روز شدن فناوریها و استفاده از تکنولوییهای جدیدتر، مصرف این استخراجکنندگان به حدود نصف رسیده است؛ این رقم در گذشته ۲.۲ کیلووات بود که اکنون این رقم به ۱.۱ کیلووات کاهش یافته است.
وزارت نیرو مخالف استفاده استخراج کنندگان ارزهای دیجیتال از برق نسیت
وی افزود: موضعی که وزارت نیرو در برابر این استخراجکنندگان ارزهای دیجیتال دارد این نیست که نباید متصل به شبکه برق شود و این مساله در مأموریت وزارت نیرو تعریف نشده است.
رجبی مشهدی با اشاره به تاییدیهای که از سوی مرکز ملی فضای مجازی برای فعالیت استخراجکنندگان ارزهای مجازی داده شده، گفت: بر این اساس آنها برای دریافت پروانه فعالیت از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام خواهند کرد و پس از آن میتوانند نسبت به دریافت برق مورد نیاز خود درخواست ارائه دهند.
سخنگوی صنعت برق ایران ادامه داد: وزارت نیرو هم برق مورد نیاز آنها را بر اساس تعرفهای که از سوی دولت به احتمال زیاد در همین ماه تعیین خواهد شد اختصاص تأمین خواهد کرد.
وی گفت: به دلیل مشخص نشدن این تعرفه، استخراج کنندگان ارزهای دیجیتال برق مورد نیاز خود را از بخشهایی مانند بخش کشاورزی و یا صنعتی دریافت میکنند که این امر خلاف است.
رجبی افزود: برق استخراجکنندگان ارزهای دیجیتال باید تعرفهای مشخص داشته باشد و براساس استانداردهای جهانی به شبکه وصل شده و مصرف کنند.
- نویسنده : 1007
Monday, 2 December , 2024