رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، گفت: مردم ماهی قرمز شب عید را با در نظر گرفتن و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی خریداری کنند.

به گزارش دلفین؛ «سمیه چاهخورزاده» رییس اداره‌بهداشت ومدیریت بیماری‌های آبزیان دامپزشکی هرمزگان، افزود: ماهی قرمز باید از مراکز معتبر و مجاز بهداشتی زیرنظر دامپزشکی تهیه شود و ماهی نباید درهنگام خرید بی‌حال یا با شنای غیرطبیعی و دارای علائمی از جمله لکه‌های سفید روی پوست بدن، برآمدگی شکم، پولک‌های غیرطبیعی، پوسیدگی باله‌ها و بیرون زدگی چشم باشد.
وی گفت: تغذیه این نوع آبزی نیز به صورت آماده در فروشگاه‌های عرضه ماهیان زینتی وجوددارد و مردم می‌توانند غذای ماهی را از این فروشگاه‌ها خریداری کنند.
رییس اداره‌بهداشت ومدیریت بیماری‌های آبزیان دامپزشکی هرمزگان گفت: برای دست زدن به بدن ماهی و ظروف نگه‌داری آن از دستکش استفاده شود و در صورت تماس احتمالی دست با بدن ماهی قرمز، دست‌ها با آب وصابون شسته شود.

  • نویسنده : 1007