به گزارش دلفین، در سال ۱۴۰۲، اقدامات شهرداری بندرعباس بر توسعه شهر و توسعه گردشگری متمرکز بوده و بیشتر پروژه های شهری در این راستا تعریف شده است.
مهدی نوبانی شهردار بندرعباس در بیان عملکرد شهرداری این چنین گفت: شفافیت در عملکرد شهرداری سبب افزایش امیدواری و اعتماد در جامعه می شود.
وی تصریح کرد: در سالی که گذشت شهرداری بندرعباس با حمایت های اعضای شورای اسلامی شهر توانست در جهت عمران و آبادانی گام های موثری بردارد.
نوبانی با بیان اینکه توسعه و گردشگری شهر و توریسم یکی از اهداف اصلی شهرداری است افزود: بهبود کیفیت فضاهای شهری که امروزه در کنار توسعه پایدار مطرح می شود از اهداف اصلی شهرداری هاست و از ارکان اصلی شکوفایی و ارتقای کیفیت زندگی و توسعه اجتماعی اقتصادی است.
در راستای ارتقای حمل و نقل عمومی تلاش کردهایم
وی افزود: شهرداری بندرعباس کوشیده است از طریق به کار گیری افراد متخصص، توزیع مناسب مراکز خدماتی و رفاهی شهر و توسعه حمل و نقل عمومی در این راستا ترقی کند. هرچند هنوز در این موارد با شرایط ایده آل فاصله زیادی داریم اما توانسته ایم گام های موثری در این زمینه برداریم و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک شهر را به آنچه لایق مردم شریف بندرعباس است تبدیل کنیم.
نوبانی از احداث بوستان ارمغان مالیاتی در ورودی شهر، بوستان نخل شهرک پیامبر اعظم (ص)، پارک دانشجو بلوار دانشگاه، نخستین باغ وحش مصنوعی ساوانا، نورپردازی و زیباسازی بوستان دباغیان، نصب آلاچیق ها در منظرگاه ساحلی، زیباسازی ورودی شرقی شهر بندرعباس، کاشت درخت انجیر معابد در حاشیه بلوار جهانگردی، حرا کاری بوستان ولایت، زیباسازی بلوار ولیعصر، نورپردازی بلوار امام حسین (ع)، افتتاح بزرگترین تونل نور ایران ، نورپردازی بلوار امام خمینی (ره)، روشنایی بوستان شهرک اندیشه منطقه ۲، نورپردازی میدان شهدا و بلوار صیادان، نصب المان های مرد ماهیگیر در پارک کاکتوس، المان کتاب و کتابخوانی چهارراه مطهری، المان های طرح بادگیر در بلوار سید جمال و بهادر شمالی، المان های گل لاله نوری در بلوار آیت اله طالقانی و بلوار امام خمینی و بلوارجمهوری اسلامی، نصب المان عروس دریایی بلوار طالقانی، المان رنگین کمان در کنار اسکله حقانی، المان ویژه شب یلدا، المان مرد دوستدار طبیعت، المان متحرک خورشید گردون، المان کوسه در ساحل، المان سبزقبای هندی و المان سفره هفت سین، پلاک کوبی و شناسنامه دار کردن درختان، نقاشی دیواری و د یوار نگاری منازل صداو سیما، دیوار نگاری اداره دارایی خیابان بهادر شمالی، و جنب بانک ملی بلوار امام خمینی به عنوان اقدامات شهرداری در جهت بهبود کیفیت فضاهای شهری نام برد.
شهردار بندرعباس در ادامه خاطر نشان کرد: بهبود کیفیت زندگی شهری بدون وجود بزرگراهها، شبکههای حملونقل ریلی، فرودگاهها، شبکههای تامین آب، شبکههای فاضلاب، تلفن، برق و شبکههای اینترنت و موبایل غیرقابل تصور است و وجود این ساختارها به مانند نور آفتاب، درختان و هوای پاک برای شهروندان ضرورت دارد.
وی از احداث تقاطع غیر همسطح شبدری مهرگان، تقاطع غیر همسطح پیامبر اعظم (ص)، پل رودخانه ای پیامبر اعظم (ص)، عملیات تخریب و بازگشایی معبر خیابان ۲۰ متری محله چاهستانی ها، بازگشایی معبر ۱۶ متری نایبند جنوبی، بازگشایی خیابان اسلام آباد، بازگشایی خیابان آزادگان، بازگشایی میدان انبه تا میدان امام علی (ع)، افتتاح و بهره برداری از خیابان کار، اصلاح ورودی کوچه عمران ۱۳ در محله نایبند جنوبی به ابعاد ۶ متر، ساماندهی جداول و اصلاح و بهسازی مسیر آ ب در کوچه های صحیفه، ساماندهی کارگران فصلی با پروژه ایستکار، عملیات زیرسازی و آسفالت معابر اصلی و فرعی سطح شهر، پیاده رو سازی بلوار شهید سالاری، سنگفرش ضلع غربی پیاده رو حافظ و آغاز پروژه فیبر نوری به عنوان اقدامات در حوزه عمرانی و توسعه زیر ساخت های شهری نام برد و گفت: زیرساختها نه تنها برای رفع احتیاجات همگانی روزمره مورد نیاز هستند، بلکه عامل رفع احتیاجات دیگر نیز هستند. این موارد نسبت به سایر تأسیسات به سرمایهگذاری بیشتری احتیاج دارند؛ بنابراین از یک طرف توسعه آنها رافع نیازهایی گستردهتر از نیازهای همگانی روزمره است و از طرف دیگر مبدا، ملزوم و موجد فعالیتهای اقتصادی و صنعتی هستند.
شهردار بندرعباس در ادامه بیان نمود: تغییر در زیرساختهای شهری باید با اولویت دهی به حمل و نقل عمومی انسان محور همراه باشد، در این صورت و با یکپارچه سازی و ترکیب بسترهای حمل و نقل انسان محور شهروندان به استفاده از حمل و نقل پاک ترغیب میشوند. اما در شهر بندرعباس با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی و همچنین ساختار خطی و طولی شهر بندرعباس شاید استفاده از دوچرخه و یا پیاده فقط در فصل معینی از سال امکانپذیر باشد، لذا استفاده از حمل ونقل عمومی از محدود گزینه های در دسترس جهت بهبود وضعیت آلودگی هوای شهر است. سالی که گذشت شهرداری بندرعباس توجه ویژه ای در جهت نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی داشته و در این راستا ۲۷ دستگاه ون و ۱۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل شهر افزوده است.
ورزش و تندرستی در اولولیت شهرداری بندرعباس
وی در خصوص اقدامات فرهنگی و ورزشی شهرداری بندرعباس اظهار کرد: در مناسبت های ملی و مذهبی مختلف سعی شده مراسمی متناسب با آن و درخور شأن شهروندان در سطح شهر و در محلات مختلف جهت افزایش شور و نشاط اجتماعی برگزار شود و در طول سال مسابقات ورزشی و همایش های پیاده روی طی یک برنامه زمان بندی شده به اجرا درآمده است.
این مقام مسئول افزود: شهرداری بندرعباس در راستای نهادینه کردن ورزش و اهمیت به تندرستی شهروندان در کنار مسئولیت های فراوان و سنگین در حوزه های عمرانی و خدماتی افتتاح و بهره برداری چندین سالن ورزشی را در دستور کار قرار داده است.
نوبانی ادامه داد: در صورت حمایت از ورزش محلات با نظارت و حمایت شهرداریها، می توان نسبت به ایجاد ایستگاههای توسعه سلامت و خط مقدم ارائه خدمات ورزشی اقدام و پویایی و نشاط مضاعفی را به جامعه تزریق کرد.
Tuesday, 8 October , 2024