مدیرکل راه‌آهن هرمزگان، از وجود ۱۲۰۲ کیلومتر خط اصلی و ۴۳۵ کیلومتر خط فرعی در این منطقه خبر داد و گفت: هرمزگان ۱۰ درصد از کل شبکه ریلی کشور را در اختیار دارد.

به گزارش دلفین، علیرضا نصیری برازنده، با بیان اینکه سهم این منطقه، ۱۷ درصد در بارگیری و در تخلیه ۲۳ درصد است، افزود: در شاخص تن کیلومتر حمل‌شده، هرمزگان رتبه نخست کشور را دارد. محور بافت–بندرعباس تنها محور دوخطه کشور پس از تهران–مشهد است که نقشی حیاتی در ترانزیت ایفا می‌کند.

انقلاب در حمل‌ونقل با پروژه ATC

نصیری برازنده از بهره‌برداری پروژه ATCو پلاک میانی در محور بافت–بندرعباس در سال جاری خبر داد و آن را جهشی ۲ برابری در ظرفیت حمل‌ونقل دانست.

وی، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳، تخلیه ترانزیت به‌ویژه گوگرد در بندر شهید رجایی ۴۰ درصد رشد داشته که نقش مؤثری در ارزآوری ایفا کرده است.

مدیرکل راه‌آهن استان هرمزگان اظهار داشت: امسال برای حمل‌ونقل بین‌المللی شامل واردات، صادرات و ترانزیت، هدف ۸ میلیون تن تعیین شده که سهم قابل‌توجهی از آن متعلق به هرمزگان است. این در حالی است که کل هدف‌گذاری حمل‌ونقل شبکه ریلی کشور در سال ۱۴۰۴، ۵۴ میلیون تُن است.

ایستگاه راه اهن بندرعباس به تجهیزات جدید مجهز می‌شود

مدیرکل راه آهن استان هرمزگان، با اشاره به اینکه بهسازی فضای مقابل ایستگاه مسافری بندرعباس، سالن مسافری و اجرای سکو دوم ایستگاه از جمله پروژه‌هایی است که در سال جاری اجرا می‌شود، افزود: ایستگاه بندرعباس به تجهیزات جدیدی مانند پله‌برقی و آسانسور نیز مجهز خواهد شد.

نصیری برازنده اعلام کرد: در ۵۰ روز نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، بارگیری ۹ درصد و تخلیه ۲ درصد رشد داشته است.

وی در پایان توضیح داد: در حوزه حمل‌ونقل مسافر، روزانه سه قطار به مقاصد مشهد، تهران و اصفهان حرکت می‌کند. تلاش‌ها برای افزایش ظرفیت قطار بندرعباس–مشهد ادامه دارد.